5 gloednieuwe recepten van Sandra Bekkari

Google

5/5

4,9 op 123 reviews

Ontvang

5 gloednieuwe recepten van Sandra Bekkari

Om het nieuwe jaar goed in te zetten heeft Sandra een geschenk voor jou in petto. Vijf gloednieuwe gerechten, exclusief hier te verkrijgen. Download ze hieronder. Geen inspiratie meer na al dat koken voor nieuwjaar? Probeer dan nu deze vijf gerechten!

+700 personen hebben de recepten al gedownload

€3.99/maand of €24.99/jaar

5 smaakvolle recepten
voor elke gelegenheid

Nood aan een nieuw idee voor een gezond ontbijt? Of wil je snel een eenvoudig maar heerlijk gerechtje voorschotelen? Voor ieder wat wils met deze 5 recepten!

Rise & shine

Fast & easy

Slow & cosy

Glitter & glamour

Birthdayparty

Google

5/5

4,9 op 123 reviews

Erg gebruiksvriendelijk!
"Sandra's app is supermakkelijk om te gebruiken. Nog nooit eerder vond ik mijn favoriete gerecht zo snel terug. Daarnaast verloopt het samenstellen van mijn boodschappenlijstje en het winkelen nu een pak vlotter."
Sonia
Ik vind de calculator heel handig
"Ik heb een groot gezin met vier kinderen. Vroeger moest ik de hoeveelheden altijd manueel uitrekenen, maar dankzij de calculator zie ik in meteen hoeveel ingrediënten ik nodig heb. Dit bespaart me zoveel tijd!"
Helena
Koken met de app: wat een plezier
"Ik open de app altijd op mijn tablet tijdens het koken. Ik kan de stappen eenvoudig meevolgen. En viel het gerecht in de smaak aan tafel, dan zet ik het snel bij mijn favorieten. Zo weet ik altijd wat klaarmaken."
Hendrik

Recepten in

een handig overzicht

Selecteer voor hoeveel personen je het gerecht wil klaarmaken en raadpleeg de bereidingstijd, het eenvoudig te volgen stappenplan en een overzichtelijke ingrediëntenlijst. Handig!

Gezonder leven
met Sandra Bekkari

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari schrijft al zo’n tien jaar kookboeken en ontwierp tal van culinaire concepten. Zo inspireerde ze heel wat Vlaamse keukens tot een gezonde levensstijl.

Eigen kookprogramma
“Open keuken”

Inspireert tot
een
gezonde levensstijl

"Super handige en gezonde recepten! Precies wat ik verwachtte van Sandra Bekkari.”

5/5

Marie

Exclusieve recepten van Sandra, online beschikbaar in de app

Ontdek
5 exclusieve recepten van Sandra

Probeer nu deze vijf gloednieuwe gerechten van Sandra Bekkari. Vul je gegevens in en download ze gratis. Veel kookplezier!

Alle recepten van
Sandra Bekkari
verzameld in één app!