5 gloednieuwe recepten van Sandra Bekkari

Thank you!

Ontdek meer recepten, nu gebundeld in
één handige app

Zin in meer exclusieve recepten? Download dan nu de nieuwe app. Alle gerechten van Sandra Bekkari in een handomdraai en nog zoveel meer!

€3.99/maand of €24.99/jaar

Alle boeken van Sandra,
nu volledig digitaal

Alle Sandra’s recepten zijn vanaf nu te vinden op één plek. Zoek eenvoudig tussen de recepten en kook stap voor stap mee met de app bij de hand.

met gloednieuwe recepten

Google

5/5

4,9 op 123 reviews

Erg gebruiksvriendelijk!
"Sandra's app is supermakkelijk om te gebruiken. Nog nooit eerder vond ik mijn favoriete gerecht zo snel terug. Daarnaast verloopt het samenstellen van mijn boodschappenlijstje en het winkelen nu een pak vlotter."
Sonia
Ik vind de calculator heel handig
"Ik heb een groot gezin met vier kinderen. Vroeger moest ik de hoeveelheden altijd manueel uitrekenen, maar dankzij de calculator zie ik in meteen hoeveel ingrediënten ik nodig heb. Dit bespaart me zoveel tijd!"
Helena
Koken met de app: wat een plezier
"Ik open de app altijd op mijn tablet tijdens het koken. Ik kan de stappen eenvoudig meevolgen. En viel het gerecht in de smaak aan tafel, dan zet ik het snel bij mijn favorieten. Zo weet ik altijd wat klaarmaken."
Hendrik

Koken was nog nooit zo makkelijk!

"De app is erg handig in gebruik! Na het werk scrol ik snel door alle gezonde receptjes en maak ik mijn keuze. Supermakkelijk!"

5/5

Magalie

Play Video
Play Video

De recepten van Sandra, altijd binnen handbereik

Raadpleeg eenvoudig alle recepten van Sandra, ontdek gloednieuwe recepten en suggestie­week­menu’s. Stel je boodschappenlijst samen, ongeacht het aantal personen waarvoor je kookt, én zet de stap naar een gezonde en gevarieerde levensstijl. 

Ontdek alle recepten van
Sandra, nu gebundeld
in één handige app

Blader en zoek door alle recepten, sla je favorieten op en stel je boodschappenlijstje samen.

€3.99/maand of €24.99/jaar

Alle recepten van
Sandra Bekkari
verzameld in één app!